Travel to New-Pagelandia
Рік заснування: 2013

Клініка Лів Улус

Туреччина, Стамбул
10

126 оцінок, 3 відгуки

Назва клініки була натхненна абревіатурою принципу Leading International Vision (основне міжнародне бачення).
Лів Хоспітал Улус включає понад 70 відділень та 50 спеціалізованих клінік, які розташовані на території 30 000 м². Медичний центр оснащений 8 операційними залами. Стаціонар розрахований на 154 особи.

  • Liv Hospital - це медичний комплекс, розташований у районі Стамбула, Улус.
  • Клініка спеціалізується на онкології, ортопедії, пластичній хірургії, лікуванні стовбуровими клітинами та нейрохірургії.
  • Лікарі проводять операції, використовуючи сучасні технологічні розробки: робот-хірург Da Vinci, апарат Versa HD, система MAKOplasty.
  • Досвідчені лікарі готові надати найкраще лікування за більш ніж 50 напрямками. У лікуванні використовується роботизована хірургія, застосування стовбурових клітин. Клініка Лів Улус також дає пацієнтам можливість пройти діагностичну програму CHECK-UP. Вона передбачає щорічне обстеження всього організму, здачу необхідних аналізів.

Лікарі клініки

Професор Ерден Ертюрер Досвід: 26 років
Професор Небил Джилдыз Невролог Досвід: 36 років
Професор Хільмі Апак Дитячий онколог Досвід: 22 роки

Відгуки пацієнтів

М
Мустафа Кемаль, 42 роки
05.10.2022

До операції я важив 103 кг, через 6 місяців після операції, у мене вага знизилася до 80 кг і вже не користуюсь ніякими ліками. Мій цукор знизився до 7 на 6 місяці після операції і все ще продовжує знижуватися. Почуваюся чудовою формою.

М
Мустафа Кемаль, 42 роки
05.10.2022

До операции я весил 103 кг, спустя 6 месяцев после операции, у меня вес снизился до 80 кг и уже не пользуюсь никакими лекарствами. Мой сахар снизился до 7-ми на 6-м месяце после операции и все еще продолжает снижаться. Чувствую себя отличной форме.

С
Сергій Васильєв, 47 років
05.10.2022

Звернувся з грижею міжхребцевого диска у лікарні Memorial. Відмінне місце, сучасне. Лікарі та персонал з тобою поводяться дуже чемно. Завжди допоможуть і підкажуть якщо щось потрібно. Все сподобалося. Реабілітація протягом 2 тижнів пройшла зовсім непомітно.

Адреса клініки

Bahçelievler Merkez 34180 Bahçelievler/İstanbul

Клініка Лів Улус

Отримайте безкоштовну консультацію щодо послуг клініки

Безкоштовна консультація